Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ STAGE ΥΠΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ.ΗΡΘΕ ΠΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΣΑΤ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΝΗ ΡΟΓΚΑ.STAGE ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Β'ΦΑΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ.STAGE ΟΓΑ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔ. ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Μαρία Μονάντερου Υπουργείο Οικονομικών 2006-2009

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.STAGE ΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

XΑΜΠΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, STAGE YΠΠΟ ΧΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ, STAGE YΠΠΟ ΧΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΣ, STAGE OGA

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΞΑΣ:STAGE OTA,ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

kataigida είπε...

ΠΙΣΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ, STAGE ΟΤΑ, Ν.Α.Θ.

Ανώνυμος είπε...

9 atoma mono?
tsampa traffic piani to blog..

ΝΤΙΝΑ ΡΟΒΥΘΑΚΗ είπε...

ok.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΕΣ.4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ.ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΑ "ΜΕΣΟΝ" ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ? ΜΠΑ..ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ..ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ...ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...

ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΣ

ΝΤΙΝΑ ΡΟΒΥΘΑΚΗ είπε...

Ε ΠΩΣ 23-25 ΕΥΡΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ..ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΜΗ ΤΗ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής (ο γέρος) είχε πει: ήθελα να μετέχει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το πέτυχα. Να δημιουργήσω καλύτερη συνθήκη ζωής για τους Έλληνες το πέτυχα, να αλλάξω τη νοοτροπία των Ελλήνων, δεν το πέτυχα.

Γιατί χάνετε την ψυχραιμία σας ρε συνάδελφοι αφού ξέρετε ότι έτσι είναι τα πράγματα? Οτι δηλαδή μερικοί εργάζονται και απολαμβάνει το σύνολο. Έτσι είνα μαθημένος ο Ελληνάρας!!!

Να υποχρεώσουμε το σύνολο να κινητοποιηθεί είναι αδύνατον, μιας και (πάρα) πολλοί προτιμούν τον αργό θάνατο. Προσωπικά πιστεύω ότι, αν είναι να μην υπάρξει εν τέλη θετική εξέλιξη, όλη αυτή η τραγωδία να σταματήσει ΤΩΡΑ με την κατάργηση των STAGE και να πάμε όλοι στο σπίτι μας. Άλλωστε δεν έπρεπε από την αρχή να τα χρησιμοποιήσουν με αυτό το σκοπό. Δηλαδή την εκμετάλλευση φθηνού εργατικού δυναμικού επί μακρά χρονική περίοδο με τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.

Όλοι έχουμε άποψη και πολλές φορές την καταθέτουμε χωρίς να μας την ζητήσουν. Τώρα που η συμμετοχή όλων σε ένα κοινό αγώνα είναι επιβεβλημένη, οι περισσότεροι προτιμούν την αποχή.

Πολλοί από εσάς διαβάσατε πιστεύω την έκθεση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης κ. Ρακιντζή. Φακελάκια, μείζες, μάυρα χρήματα, παράνομα χρήματα που παίρνουν από τους πολίτες για να κάνουν το καθήκον τους. Πολλοί από αυτούς έχουν εκατομμύρια ευρώ από φακελάκια σε οφ σορ εταιρείες, ενώ ταυτόχρονα το εισόδημα που δηλώνουν στην εφορία είνα κάτω του ορίου φορολόγησης. Εκατομμύρια ευρώ εξαφανίζονται από φαρμακευτικές εταιρείες σε περίεργες συμφωνίες με το σύστημα Υγείας. Εργολάβοι - φαγάνες εκατομμυρίων. Ελλαδάρα!!!

Εμείς μάλλον δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία, γι' αυτό και μας θεωρούν εκπαιδευόμενους επί σειρά ετών. Είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως...

Και για να κλείσω με ένα πιο αισιόδοξο σχετικά τρόπο. Όλοι ακούσαμε ότι από 1-1-2010, οι νεοπροσλαμβανόμενοι στο δημόσιο θα υπάγονται σε ένα άλλο - καινούριο, προσαρμοσμένο προς τα κάτω -φυσικά- μισθολόγιο. Λέτε σε αυτή την κατηγορία νεοπροσλαμβανόμενων να είμαστε κι εμείς?

STAGE ΥΠΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Ο αγώνας συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

papaioannou anthi stage isfalistikon tameion tsay.
ntina mazi sou......

Unknown είπε...

ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ STAGE ΥΠΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2007-2010

Ανώνυμος είπε...

RIA απο ΟΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΤΙΝΑ
ΠΙΣΤΥΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ..