Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE


Ενημερώνονται όλοι οι συνάδελφοι όλων των Φορέων και Υπουργείων της χώρας ότι θα πραγματοποιηθεί Πανελλαδική 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την Πέμπτη και την Παρασκευή 10 & 11 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα. Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής δράσεις:

1ον: Για τους συναδέλφους της Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου και Αττικής το ραντεβού στους προκαθορισμένους τόπους συνάντησης (για τους οποίους πρέπει να φροντίσετε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά από τα μέλη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής) είναι 6.30 π.μ. και για Πέμπτη και για Παρασκευή.

2ον: Για τους συναδέλφους της Θράκης, Μακεδονίας, Ηπείρου & Θεσσαλίας έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που θα ξεκινήσει από το άγαλμα Ελ. Βενιζέλου και θα καταλήξει στην πλατεία Αριστοτέλους για … δράση! Προσυγκέντρωση στις 10.00π.μ.Την Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. θα γίνει συνέλευση όλων των εργαζομένων stage στο Εργατικό Κέντρο Θεσ/νίκης για να αποφασιστούν οι επόμενες κινητοποιήσεις. Προτάσεις δεκτές από όλους.

3ον.Για τους συναδέρφους των νομών Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αρκαδίας, Αργολίδας & Λακωνίας έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή συγκέντρωση στις 10:00 έξω από την Νομαρχία. Θα διαδηλώσουμε τις θέσεις μας και θα παραδοθεί ψήφισμα στον Νομάρχη.

Τα φετινά Χριστούγεννα για κανέναν εργαζόμενο STAGE δεν θα είναι τα ίδια. Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας ότι οι κινητοποιήσεις πρέπει να είναι μαζικές, να τους αποδείξουμε ότι είμαστε πολλοί και είμαστε αποφασισμένοι να προκαλέσουμε την ανατροπή σε όσα σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς!

Η συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων STAGE
σε όλους τους Φορείς και Υπουργεία της χώρας είναι απαραίτητη.
Ξυπνήστε συνάδελφοι!

Οι αντεργατικές πολιτικές μόνο με ενότητα και αγώνα πολεμώνται.
ΝΑΙ στη 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 10 & 11 Δεκέμβρη.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουμε εξαντληθει με τις απεργιες...κανα αποτελεσμα εχουμε? κανουν πισω καθολου?διαπραγματευονται?

Ανώνυμος είπε...

Μας διάξανε με τις κλωτσιές, άλλου όμως όπως ακούγεται(πχ. συμβασιούχους στην ΕΡΤ και σε άλλους φορείς του δημοσίου θα τους ανανεώσουν, αυτό δεν αποτελεί σκάνδαλο και αδικία κατάφορη;;) Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι ανανεώσεις τους. Όλοι στον αγώνα