Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ STAGE ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ!
ΕΦΤΑΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ!
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ!
ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ!

ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΣΩΣΤΑ Η' ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ!
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!
ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΡΓΑ Η' ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ!!!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΙ;;;;;;;
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ;;;;;;
ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ;;;;;;;;;;;;;;

Η' ΘΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΦΩΝΗ;;;;;;;;;;;ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ STAGE ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11π.μ , ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ & ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.(ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΗΣ, ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ..ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..Ν.ΡΟΒΥΘΑΚΗ)

Αθήνα 28/11/2009ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΚατόπιν συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 24/11/2009 μεταξύ της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος ΙΚΑ και ΕΤΜ και μελών της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Εργαζομένων Stage διαπιστώθηκε η άποψη ότι ο αγώνας της εργατικής τάξης πρέπει να είναι ενιαίος.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Δήμος Κουμπούρης δήλωσε επίσης ότι οι συνταξιούχοι είναι μεν απόμαχοι της δουλειάς αλλά όχι του αγώνα και θα βρεθούν μαζί με τους εργαζόμενους στην πάλη ενάντια στην αντεργατική πολιτική που χτυπά τα δικαιώματά τους.
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων Stage καλεί τους Συνταξιούχους να στηρίξουν την κινητοποίησή των εργαζομένων με stage την 1/12/2009.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους stage να στηρίξουν την κινητοποίηση των συνταξιούχων στις 9/12/2009 και να ευχαριστήσουν τους ανθρώπους που όχι μόνο αγωνίστηκαν να μας μεγαλώσουν, αλλά τώρα ξανακατεβαίνουν στο δρόμο φωνάζοντας μαζί με μας και ζητώντας να μας δοθεί αυτό που μας ανήκει: Εργασία και αξιοπρέπεια.
Τα δίκαιά μας είναι αδιαμφισβήτητα και η επιμονή μας μεγαλύτερη κάθε μέρα που όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την ανάγκη να ενωθούν μαζί μας στον κοινό αυτό αγώνα.Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: