Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΧΑΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν.2738/99, ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ(10/6/09) ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 10/06/09.
Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΗΤΑΝ Ο 2738/99.ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ 2500 16ΜΗΝΑ STAGE ΣΕ ΟΤΑ.
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΟΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΩΣ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 7.
ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ..ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΑΛΑΖΙΩΝ "ΠΑΙΔΙΩΝ"!!ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ, (ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΘΕΣΠΙΣΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΤΟ 1994 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!! ) 2500 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ STAGE 16! ΜΗΝΩΝ!
(α.ΤΑ STAGE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ β.ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ).ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ "ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΛΑΜΒΑΝΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ "ΕΣΩΣΕ" ΤΟΝ κο ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ "ΚΑΚΕΣ" ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ..ΔΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΦΑΝΕΣ "ΔΟΥΛΕΜΑ", ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΤΟΥ ΤΗΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ. ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ.
ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ντίνα, ο Ευαγγελάτος και ο κάθε Ευαγγελάτος όσο καλές προθέσεις κι αν έχει, είναι "υποχρεωμένος" από τον εργοδότη στον οποίο εργάζεται, να προστατέψει τους πολιτικούς, οι οποίοι διαμορφώνουν το σύστημα κατά τέτοιο τρόπο που να εξυπηρετεί τον εργοδότη του κάθε Ευαγγελάτου.

Αν υπάρξει δημοσιογράφος ο οποίος θα τα βάλει με το πολιτικό σύστημα, σημαίνει ότι έχει αποφασίσει να βάλει τέρμα στην καριέρα του.

Σε κάθε περίπτωση όμως, θετική ήταν η προβολή του θέματος έστω και με αυτό τον τρόπο.

Stage ΥΠΠΟ Ηρακλείου.