Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων STAGE ΟΓΑ, για την αγωνιστική διάθεση που έδειξε, στον εξαιρετικά λίγο χρόνο που διατέθηκε από την εκπομπή, για να εκθέσει μια σειρά από θέματα που, οφείλουμε όλοι μας να προβάλουμε, μιας και όλοι οι αρμόδιοι εθελοτυφλούν.

Από την άλλη, εκφράζω την απογοήτευση μου (και πιστεύω όλων μας), για την τοποθέτηση του κ. Ζαγορίτη, ο οποίος με την χθεσινή δήλωσή του, περί εκπαιδευτικού προγράμματος, έδειξε τις προθέσεις της κυβέρνησης για το μέλλον μας(?), ακυρώνοντας τις δηλώσεις της Υπουργού Απασχόλησης κ. Πετραλιά, η οποία είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν ότι τους απασχολεί το θέμα των stage και δικαιώνοντας ταυτόχρονα όλους όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προεκλογικό ψέμα.

Επίσης, ο κ. Σκανδαλίδης, όταν του ζητήθηκε να δεσμευθεί ότι θα δικαιώσουν τα δίκαια αιτήματά μας, αρκέστηκε να μιλήσει (με διστακτικότητα) γενικά περί συμβασιούχων και ανασφάλιστης εργασίας.

Συνάδελφοι, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, δεν νοιάζεται κανείς για την εκμετάλλευση και την ομηρία στην οποία βρισκόμαστε. Απολαμβάνουν το έργο μας, χτυπώντας μας ταυτόχρονα. Είναι το χέρι μας να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει. Η παθητική στάση δεν μας ωφελεί. Οργανωθείτε προκειμένου να σχηματίσουμε ένα ενιαίο μέτωπο κατά της μεσαιωνικής αυτής κατάστασης.

STAGE ΥΠΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΓ΄ ΕΠΚΑ.

Υ.Γ. Παρακαλώ δημοσίευσέ το.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΤΕ.ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ.ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.
ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: