Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2009

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ & ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΜΕ ΤΟ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΕΡΕΥΝΑ" ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΝ'ΟΛΙΓΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ..ΣΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ..
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ".
ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΥΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ..ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ!
ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ STAGE ΟΓΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων STAGE ΟΓΑ, για την αγωνιστική διάθεση που έδειξε, στον εξαιρετικά λίγο χρόνο που διατέθηκε από την εκπομπή, για να εκθέσει μια σειρά από θέματα που, οφείλουμε όλοι μας να προβάλουμε, μιας και όλοι οι αρμόδιοι εθελοτυφλούν.

Από την άλλη, εκφράζω την απογοήτευση μου (και πιστεύω όλων μας), για την τοποθέτηση του κ. Ζαγορίτη, ο οποίος με την χθεσινή δήλωσή του, περί εκπαιδευτικού προγράμματος, έδειξε τις προθέσεις της κυβέρνησης για το μέλλον μας(?), ακυρώνοντας τις δηλώσεις της Υπουργού Απασχόλησης κ. Πετραλιά, η οποία είχε δηλώσει λίγες μέρες πριν ότι τους απασχολεί το θέμα των stage και δικαιώνοντας ταυτόχρονα όλους όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται για προεκλογικό ψέμα.

Επίσης, ο κ. Σκανδαλίδης, όταν του ζητήθηκε να δεσμευθεί ότι θα δικαιώσουν τα δίκαια αιτήματά μας, αρκέστηκε να μιλήσει (με διστακτικότητα) γενικά περί συμβασιούχων και ανασφάλιστης εργασίας.

Συνάδελφοι, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, δεν νοιάζεται κανείς για την εκμετάλλευση και την ομηρία στην οποία βρισκόμαστε. Απολαμβάνουν το έργο μας, χτυπώντας μας ταυτόχρονα. Είναι το χέρι μας να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει. Η παθητική στάση δεν μας ωφελεί. Οργανωθείτε προκειμένου να σχηματίσουμε ένα ενιαίο μέτωπο κατά της μεσαιωνικής αυτής κατάστασης.

STAGE ΥΠΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΓ΄ ΕΠΚΑ.