Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

-ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΤΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ,ΣΤΟΝ  ΕΛΕΓΧΟ  ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ
ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΙΚΑΣΙΩΝ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ  ΑΝ  ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ.


-ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΜΑΣ , ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ,(ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ)ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΕΥΛΟΓΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ-ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΑΣ.


1, ΠΟΣΕ ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΑΦΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ(ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.. ΚΑΙ ΤΟ “ΞΑΝΑΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟ STAGE -ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ” ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ..)ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ?
ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ? Ε ΚΑΙ? ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο κ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ Ο κ.ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ.!!!

2, ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ...
ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΑ.ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΜΑΣ..ΟΠΟΤΕ?
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ..300.000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ STAGE, ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ?
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ?ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΨΙΛΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ(8Κ2008) , ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΗΚΑΝ?

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ. ΟΣΟ ΔΕ ΠΡΟΚΥΡΗΣΣΟΝΤΑΙ ΘΕΣΕΙΣ
ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ, (ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΕ-ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ, ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ), ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ.
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ .

3, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ , ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ.
ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΤΟΥ ΤΥΔΚΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ  ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ”, ΤΗΣ Ν.Δ., ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ :

1.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ.ΔΕ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.
ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΟ ΙΚΑ, ΓΙΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ Υ.Η. , ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , Η ΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΟΧΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ Σ.Τ.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ Ν.3812/09, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΣΕ Ο κ.ΛΟΒΕΡΔΟΣ
ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ 5 ΝΟΕΜΒΡΗ.(ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ Η 1η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!)
ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΕ ΜΕ ΤΟ Ν.2190/94 ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ, ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ.


ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΤΑΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.

ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ .

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!!
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΛΙΣΤΕΣ.....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ”, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ -ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΒΕΒΑΙΑ -ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΟΙ “ΤΥΧΕΡΟΙ” ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΣ ΤΗ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΕΙΛ, Η ΣΤΟ ΦΑΞ 2103304614 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ “ΠΑΡΤΥ” ΣΤΑ ΜΜΕ....
 
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ.!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: