Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ "ΧΑΜΕΝΑ" ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ  + ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ..


ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΗΓΟΥΝ,Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΚΙΑΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΝ.


ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑΖ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ''ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ'' ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΔΩΡΩΝ, ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ.


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΖ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ -ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ-ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ?


ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ?


ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΝΑ ΛΥΠΗΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ..


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟΙ ΘΑΡΑΛΛΕΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑΖ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ .


ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΖΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΓΑΘΟ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.


ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΖ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ..


ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ..


ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΛΗΣΗ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: