Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21/12/09

  
                     ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ
              ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Οι Δηλώσεις του Υπουργού Απόλυσης και Κατάργησης των δικαιωμάτων των Εργαζομένων Κου Λοβέρδου για άλλη μια φορά είναι χαρακτηριστικές του στυγνού τρόπου σκέψης μίας Κυβέρνησης που δεν ενδιαφέρεται καν να κρύψει την Αντεργατική και Αντιλαϊκή πολιτική της.


  Και βέβαια παραδεχόμαστε ότι περί βίας και σκληρότητας η Κυβέρνηση είναι η πλέον αρμόδια. Αφού το πρώτο της μέλημα με την ανάληψη των καθηκόντων της ήταν να πετάξει στο δρόμο δεκάδες χιλιάδες ανασφάλιστους εργαζόμενους και κορωνίδα της συμπεριφοράς της το να τους απειλεί με την χρήση των ΜΑΤ μέσα στα Χριστούγεννα, γιατί προσπαθούν να υπερασπιστούν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους!

   Ευχαριστούμε τον κο Υπουργό για την προειδοποίησή- διαβεβαίωσή του. Για εμάς βία είναι να ζούμε καθημερινά επί 5 χρόνια με μισθούς 400 ευρώ, ανασφάλιστοι και χωρίς να περιμένουμε κάποτε να δούμε σύνταξη. Δεν θεωρούμε πως είναι βία ο Αγώνας για τα δικαιώματά μας και αυτή είναι η απάντηση που δίνουμε εμείς στην βία της Κυβέρνησης. Διαβεβαιώνουμε επίσης ότι θα συνεχίζουμε να μαχόμαστε για τα Καταπατημένα Δίκαιά μας. Μόνο Αυτόν τον δρόμο μας άφησε εξάλλου η ίδια με την συμπεριφορά της και την περιμένουμε να έρθει και να ολοκληρώσει το έργο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: