Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!!!!ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ STAGE
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΝΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΦΟΥ Ο ΟΑΕΔ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

ΣΑΣ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ,ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠOΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ STAGE ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΙ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΧΙ!ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο.Π.Σ. ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕ STAGE ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΔΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!

ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΙ?ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΣΕΠ!!

ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ....

ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ!!

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ Υ.Α. 26173/5056/ 4-11-2009, ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 86 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ,Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΣΕΠ. ΔΕΙΤΕ ΣΕΛ 8 ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 .

ΜΕΤΑ ΜΑΣ "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ!

ΠΟΙΟΝ ΑΣΕΠ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ?

Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΙΧΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΧΙ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ!

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ?

Η "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAGE ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!ΕΠΙΣΗΣ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ 12/11/2009 ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ: " ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΟΧΙ".

ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΙΣΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ,ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΔΕΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΕΛΙΚΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΒΑΣΗ STAGE ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ?

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2738/99, ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1999, ΑΛΛΑ ΤΟ 2001 ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.

ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ; "ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η' Η ΒΟΥΛΗ"?

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ), ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ!!!!!!!!

ΑΚΟΥΤΕ?

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ Σ'ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ : "ΑΡΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΕΙΤΕ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΕΙΤΕ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, "ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ" ΜΑΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΕ 18 ΜΗΝΑ ,24 ΜΗΝΑ, 30 ΜΗΝΑ ΚΑΙ 40 ΜΗΝΑ,ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!!!!!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!

ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΚΑΝΑΠΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!!!!!!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!

ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!

ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΣΕΙ!!!!!

ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!!

ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!!ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ!

ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΑΥΤΑ??

ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ??

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ??

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΑΣ??

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, ΜΠΛΕ,ΚΟΚΚΙΝΟΙ, ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ...ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ......!!!!!!!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖOΜΕΝΩΝ STAGE

Δεν υπάρχουν σχόλια: