Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ




ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ



ΤΣΙΠΡΑΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"...απόκτησης κάποιου κριτηρίου για ΤΕΛΙΚΗ, μέσα από τις αδιάβλητες διαδικασίες του ΑΣΕΠ, απασχόληση στο δημόσιο." πρώτο βίντεο 1.10 ως 1.20
Τι παραπάνω θέλετε να πει σε ντιμπέιτ, Προθυπουργός είναι.
Αν και με αυτό δεν μας κλείνει το μάτι και επιβεβαιώνει την Πετραλιά δύσκολα θα πειστείτε με οτιδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 4 ΕΤΩΝ.
Η Ν.Δ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΑΦΟΡΑ 250.000 ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ,ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ(ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ,ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,
ΜΜΕ ...)ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.

FREEDOM είπε...

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η FREEDOM

FREEDOM είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ STAGE.
MAΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΤΕΛΙΚΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ευρωπαϊκα προγράμματα και το υπόλοιπο είδες και άκουσες μόνο;
Όταν μιλάει για τελική απασχόληση στο δημόσιο εννοεί εμμάς, αλλά πάντα μέσω ΑΣΕΠ, όπως τα ΚΕΠ.
Ψήφο και στο ΓΩΓΟ και μετά καρτα ανεργίας.
Αν δεν κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του κόμματος και των υπουργών(Πετραλιά) τον Μάρτη δεν θα βγει ξανά, θα τον μαυρίσουμε.
Εσείς όμως σαν "ΕΞΥΠΝΑ" παιδάκια ψήφο στον Γιωργάκη για διακοπες στα ΚΠΑ με κάρτα ανεργίας.

FREEDOM είπε...

H ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΙΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ 4 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ.ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΘΕΛΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΕΠ ΔΕΝ ΕΙΠΕ!