Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ..ΠΑΣΟΚ..

http://www.inews.gr/37/pasok-kamia-apolisi-apo-ta-Stage.htm
ΚΑΙ http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7968945
ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ -Η ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ - ΚΑΠΟΙΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥΣ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ LINK ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" -ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ- ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ 5η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΛΟΙ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ". ΗΣΥΧΑΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ...

10 σχόλια:

"Kyr!" είπε...

ΡΕ ΝΤΙΝΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝΕ ΟΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ" ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.

ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η Ν.Δ. ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΟΒΛΗΜΑ" ΤΩΝ STAGE ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΑΝΟΧΗ" ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΑΡΘΡΟ 20
ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Δ.

ΤΕΛΟΣ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΛΥΣΗ(ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ)ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΜΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ,ΧΑΣΜΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΥΝΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ" ΣΤΟΥΣ STAGERS.

TO ZHTOYMENO ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ! ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!
ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ!
ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΙΜΗΜΑ!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Σε όλα τα site το ίδιο γράφεις, τι είσαι τελικά το τσουτσέκι της ΝΔ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ Σ'ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΣΕΒΑΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ! ΤΕΛΟΣ!

stage greece είπε...

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΖΗΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ "ΚΟΤΕΣ" ΠΟΥ ΣΤΑ "ΧΩΝΟΥΝ" ΑΝΩΝΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η κυρία Χριστοφιλοπούλου έβαλε τη μάσκα του αγγέλου και χαιδεύει τα στέιτζ, με ένα μήνυμα που αν μη τι άλλο, λέει ξεκάθαρα ότι δεν θα απολύσει τα στείτζ μέχρι τη λύξη των συμβάσεων... Εμείς τώρα πρέπει να την χειροκροτήσουμε? Εχω μια απορία που έχει να κάνει με το εξής θέμα... Τι θα γίνει στην περίπτωση εκείνη κατά την οποία ναι μεν δεν θα μας διώξουν αλλά θα δηλώσουν ταύτόχρονα αδυναμία πληρωμών, όπως συμβαίνει με τοσους και τόσους ωρομίσθιους και συμβασιούχους άλλων φορέων? Θα καθόμαστε με το ίδιο άθλιο καθεστώς, όπως πριν, μόνο που τώρα δεν θα πληρωνόμαστε από πάνω?

Επίσης δεν προτείνει καμία λύση για όλους εμάς και εσάς που έχουμε συπληρώσει 4 και 5 χρόνια τα οποία θα κορνιζώσουμε για να έχουμε ως ενθύμιο ότι δουλέψαμε στο δημόσιο κάποτε...

Μια άλλη πολύ σημαντική, κατά τη γνώμη μου παρατήρηση είναι το σημείο εκείνο που λέει "Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία που αποκτάται στο ίδιο αντικείμενο απασχόλησης, είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, θα πρέπει να προσμετράται εξίσου στις διαφανείς και αξιοκρατικές προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ (χωρίς σχόλιο...) που θα γίνουν...". Η παραπάνω δήλωση σημαίνει ότι αποχαιρετάμε την επιδότηση του 50% που δίνει η εμπειρία στο δημόσιο για άνω των 24 μηνών απασχόληση...

Κατά την άποψή μου δεν δίνει λύση στο πρόβλημά μας ή τουλάχιστον λύση με θετική εξέλιξη...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΣΕΙΡΗΝΕΣ" ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ!
ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο/Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ...

stage greece είπε...

ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΤΟΚ,ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ 50%,ΔΙΟΤΙ Ο ΒΕΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 50%.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 100 ΗΜΕΡΩΝ.

FREEDOM είπε...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ?ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ?ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ?..............
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΑΓΩΓΕΣ,ΑΓΩΓΕΣ,ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ...ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?