Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

EXTRA3 15/09/09 ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ STAGE

TO DVD ΑΠΟ ΕΤ3 ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜOY ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ BLOG.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ .

6 σχόλια:

ΝΤΙΝΑ ΡΟΒΥΘΑΚΗ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΝ LIVE ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΑΛΛΑ ΕΝΩ Ο κ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ..ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ STAGE ΔΕΝ ΕΙΠΕ..

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην απαντουσε.στρουθοκαμηλιζουν οι πασοκοι.θρασος ομως ε;;απτην αρχη δειχνουν ποσο αλητες ειναι.να διωξουν εμας εργαζομενους τοσα χρονια με οικογενειες,χρεη,αναγκες επειδη δεν ηταν αυτοικυβερνηση οταν μπηκαμε.παντα ετσι ηταν.μολις βγαινανε διωχνανε τους παντες.Η ΝΔ ποτε δεν το εκανε αυτο.παντα κρατουσε κ πασοκους μεσα γιαυτο κ δεν ξερει απο που της ερχεται η ρουκετα καθε φορα.

KostasTydky είπε...

Καλα οι πασοκοι δε παιζονται ρε παιδια τι να λεμε.Οι δυσμενεις μεταθεσεις ηταν δικο τους δημιουργημα. Εμεις απο το 2004 δε κουνησαμε εναν να τον παμε απο εδω εκει .Και εχουν και παραπονο ψαχνουν να βρουν φαντασματα του παρελθοντος.
Δε κοιτανε λιγο την εσωκομματικη τους κοντρα με τους σημιτικους.Αλλα ετσι ειναι μια ζωη αχαριστοι ανθρωποι ειναι τους εκανε ανθρωπους ο ΣΙμητης τους εβαλε στις δουλειες και τωρα ξαφνικα δε τον θελουν και τον σνομπαρουν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ και αμφιβολου εμπιστοσυνης.
Σιγα μην ασχοληθουν αυτοι και ο καθε λοβερδος, κατσελη και χρυσοχοιδης με εμας και το μελλον μας.Αφου αυτοι οι ιδιοι υποσκαψανε το μελλον μας (Αφου τακτοποιησαν τα δικα τους παιδια σε Δημοπυς και ΚΕΠ) και αυτοι ησαν οι αρχηγοι της προπαγανδας εναντιον των ΄γαλαζιων παιδιων''
Πρεπει να ξερουν ομως οτι αυτα τα γαλαζια παιδια ειναι ελληνες που ζουν στην ελλαδα και οχι τιποτα εξωγηινοι που κατεβηκαν για να φανε τις θεσεις καποιων αλλων.....

Ανώνυμος είπε...

απο stage ika είμαι, εγω και χιλια αλλα ατομα παιδια με 4 χρονια προυπηρεσια και μια κυβερνηση ανευθυνη απεναντι μας... τωρα δυστυχως ειναι αργα και δεν υπαρχουν δικαιολογιες.
Ηδη μπαινουν στον ΟΑΕΔ καινουρια ατομα με νεο stage, 20 μερες πριν τις εκλογες! ακομα δεν εληξε το προγραμμα μας και μπαινουν αλλοι...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΟΜΩΣ,ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΑΣΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΦΙΛΑΡΑΚΟ...ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΗ,ΨΗΦΙΣΕ ΠΑΣΟΚ,ΣΑΝ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ,ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

ΕΝ.ΔΙΚΑΙΩ.ΕΡΓΑ είπε...

ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ BLOGER ANEXARTITOI STAGERS IKA 2005.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.