Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΝΤ1 9/9/09

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΒΗΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ .

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ DVD ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΤΕ ΑΠΟΨΗ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ..Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ :

ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ:

1.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ . ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΥΓΑΝ.

2.ΔΕ ΠΙΕΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2007 , 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΠΑΛΙ ΕΜΑΣ ΤΟ 2008 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.. ΚΟΣΤΙΖΑΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ -ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΣΕ ΜΜΕ ΠΕΡΙ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ- ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ?

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1ο 18ΜΗΝΟ ΔΕ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ" ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ "ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΟΥΝ" ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ?

ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ STAGE ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ(ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ?

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΆΥΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ?

ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ν103 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΑΕΔ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

3. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΡΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ, ΑΙΤΗΣΕΩΝ,ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ,ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ κ.τ.λ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΕΠΙ 4+ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.

4. ΚΑΙ ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ "ΔΙΑΔΟΧΟΙ" ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ "ΕΥΣΕΒΗΣ" ΠΡΟΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΚ ΚΑΙ ΤΟ Ν.2112/20.

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.

1 σχόλιο:

dinaota είπε...

Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε με τη θέλησή μας σ' αυτήν την κατάσταση και μη ζητάμε τα ρέστα από άλλους.Και ο λόγος είναι ότι όλοι πιστεύαμε ότι με κάποιον τρόπο θα γίνουμε μόνιμοι.Είτε με τηνν αυξημένη μοριοδότηση είτε με φωτογραφικές προσλήψεις.Το ΠΑΣΟΚ το 1994,αφού πρώτα έβαζε με τα φτυάρια τους πασόκους όλων των ηλικιών -από 17 μέχρι 87 χρονών- στο δημόσιο,κάποια στιγμή κατάλαβε ότι πλέον δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει άλλο τους "πελάτες"του,και γι' αυτό εφεύρεσε το ΑΣΕΠ.Ταυτόχρονα σκέφτηκε και τις συμβάσεις έργου καθώς και τα stage για να μπορεί παρ' όλα αυτά να μην χαλάει το χατήρι κάποιων πολύ καλών "φίλων" του.Ξέραμε από την αρχή ότι η άμεση μετατροπή των συμβάσεών μας από "απόκτηση εργασιακής εμπειρίας" σε συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου,ήτανε μια πολύ δύσκολη και επώδυνη και ίσως και μακρόχρονη διαδικασία,αλλά πάντα ελπίζαμε και ελπίζουμε για το καλύτερο.Γι' αυτό η μόνη λύση για το πρόβλημά μας είναι να ξαναβγεί η Ν.Δ κυβέρνηση γιατί μόνο αυτή είναι διατεθειμένη να κάνει κάτι.Οι "άλλοι" ούτε θέλουν ούτε μπορούν.Άλλωστε το είπανε ναι μεν δε θα μας διώξουνε ,αλλά θα μας αφαιρέσουν τα ποσοστά της επιπλέον μοριοδότησης.Οπότε είναι το ίδιο.Και μετά θα εφευρέσουν πάλι άλλες συμβάσεις για να μπορούν να βάζουν τους δικούς τους μέσα.