Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009

"ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ" ΤΩΝ STAGE ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

http://www.ana.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=7590364

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
12η ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Η ΓΝΩΡΙΜΗ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ STAGE ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ" ΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΞΕΡΕΤΕ? ΜΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ..
http://stagedrasitora.blogspot.com/
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ..(ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ..ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΣΑ ΛΕΩ..)ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΤΗΣ "ΣΕΡΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΙΣ "ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ" ΤΗΣ ...
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤA 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙA (47 & 48 ΝΟΜΙΖΩ)ΣΧΟΛΙA.ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤA Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟYΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΕΜΠΑΘΗ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ 48 ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟΨΗ..
ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΑΚΗ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ STAGE ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 29/4/09? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΤΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 20000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ME ΕΝΣΗΜΑ KAI 700+ ΕΥΡΩ ΓΙΑ 36 ΜΗΝΕΣ?(ΣΕ ΟΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..)ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ, ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ STAGE ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΑ ΤΑ STAGE?
ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ..ΓΙΑΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ..ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΥΠΟΨ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ?
ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.(ΟΧΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ STAGE ΠΑΝΤΩΣ).
ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΟΜΑΔΕΣ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΩΦΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ.


ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: