Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ..
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΣΑΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ (STAGE) ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ.
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ..ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.
ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΒΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΝΤΖΕΡΣ.
ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ..ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ.ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ..
ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ..ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΣΥΜΕΤΟΧΗ ..ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ..ΔΙΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ" ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ..ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ..
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ Η ΣΩΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΕΙΛ..

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: